tisdag 31 januari 2012

Hitt på nåt.

Har blivit sjuk! En förskylning eller influensa som inte vill bryta ut riktigt. Man går här hemma med lite feber och har tråkigt. Orkar inte göra något men vill ändå göra nåt. Tur man har kameran. Har gått omkring i huset och fotat olika saker. Ute är det grått och trist även om lite snö/frost lättar upp.

Som tex. i köket in i en hylla. Har ej fått in glaset i dörren efter renoveringen.
Tänkte slipa om och måla dörrarna i en ljusare nyans. Ev sommarprojekt?

    
Man är ju inte så hungrig när man är dålig så middags tavlan säger väl sitt. Men det blir nog spagetti, det tar bara 8 min och koka. Snabbt och enkelt. Lite tomatröra med vitlök i gör nog susen.


I hallen hänger galjarna lite tomma nu när barnen flyttat hemmifrån. Rätt så skönt, men ibland saknar man dom. Medför vissa renoverings projekt i hemmet. Som att fixa till barnens fd. rum till gästrum.

Färgade håret häromdagen. Men min gråa slinga envisas att vara grå. Nästan i silver ibland. Ja,ja, naturens lagar rår man inte på. Men det är ändå rätt så snyggt med silver vitt hår. Men det är flera år till dess hoppas jag och DÅ vill jag ha långt silverfärgat hår. Bli en mormor/farmor med knut på huvudet som pysslar, bakar kakor och håller på med blommorna i trädgården.


Det får bli soffan och tv tittande som rehabilitering till man kommer på benen igen. Jag vill ju komma ner till min verkstad och skapa. Öppnar butiken i nästa vecka på Torsdag 10-18.
Hoppas vara på benen till dess.

Ha en härlig vecka.

2 kommentarer:

 1. Krya på dig! Jag som tänkte föreslagit att du kom hit på fika en dag!
  Kul det var att se lite hur det ser ut hos dig!

  SvaraRadera
 2. Kommer gärna på fika när jag blivit bättre.
  Den stora speglen framför bokhyllan ska upp
  på väggen i nya badrummet.

  SvaraRadera