fredag 6 april 2012

Helg i konstens tecken


Påsken är den stora konst rundans helg i Skåne. Läste i tidningen att ca 560 utställare runt om i länet visar upp sina alster och ateljéer. Man får inte glömma alla andra som inte är etablerade som hakar på, som jag tillexempel. Vet inte om jag kan kalla mig konstnär egentligen, mer en glad amatör. Måste nog säga att man blir ju glad och smickrad när kunder tycker att jag kunde vara med jag också. Men jag har inte utbildningen som keramiker, är självlärd, så det är svårt att komma med i dom fina salongerna.


Har istället öppet i helgen med att prova på och dreja i butiken. Medförde en viss om möblering för att få plats med drej skivan. Kör med den elektriska, har en spark också men den är så stor och klumpig. Smidigare med att sitta och gasa än sparka igång skivan när man drejar.


Några alster blev det i butiken fast av mig. Ingen var sugen på att kladda ner sig. Var kul och sitta och dreja så där bland änglar och fåglar mm. som finns på hyllorna. Får idéer om att ändra om totalt.


Har öppet lördag och söndag 11-15
Välkomna
Önskar er alla en skön helg.3 kommentarer:

 1. Det var kjempefine og herlige bilder av dagens tema! Ønsker deg en kjempefin 2.påskedagssøndag!:)

  SvaraRadera
 2. Kjempefine bilder og de marihønene,(GULLSMED KALLER VI DEN)ha den på handen og flyr den kan du ønske deg noe,Eg er glad om det kommer mange hit for di spiser lusene på rosen trærne,i fjor såg eg det var kommt en annen familie av dem den var orange,mot vanlig rød,KLEM)))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar. Gulligt namn ni har på nyckelpigan. Vi har samma sed om att önska sig något när den flyger från ett finger. Vet att den är superbra mot lössen. Tyvärr kommer dom inte när man har mycket löss på blommorna.
   Ha en fortsatt bra vecka.
   Annelie :-)

   Radera