tisdag 19 april 2016

Gröna musöron...


Vår lilla självsådda björk visa så härliga små gröna öron....Det är ett vårtecken med ett stort V.... samt startskottet att klippa rosorna. Även om det är blåsigt och kallt just nu.


Det är med sorg i hjärtat som vi har fått såga ner vårt älskade vackra körsbärsträd. Murket och sjukt. Saknar så dom fina vita blommor som den gav och dom gula fina goda bären....och skuggan på sommaren...den var så ljuvligt skön och svalkande just där.


Och trädgårdslandet som hade växt igen ....min glömda trädgård...har blivit rensat och här ska det bli en uteplats alá Italienska hörnan.

Sköna vackra blommor kan man ju inte låta bli att köpa...tex en svart petunia som har lite purpur i sig....känns ju hur lyxigt som helst.


Tjiiingiliing!!!!Tack snälla för att du tittade in, önskar dig en fortsatt bra dag/kväll/helg. Blir väldans glad om du lämnar en kommentar.

5 kommentarer:

 1. Så tråkigt med körsbärsträdet. Fasar för den dagen vårt äppleträd ger upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tar ju många år innan ett annat träd blir så stort igen....vill gärna ha ett stort träd där...men vet inte riktigt vilken sort...lönn eller ett äpple träd..vi får se.

   Radera
  2. Silverpäron kanske???

   Radera
  3. Ja dom är fina.... det har vi ett allaredan :-)

   Radera
 2. Jaa, dom tar liksom slut! Där vi bodde tidigare hade vi gamla träd, från 30-talet och en dag när jag stod på andra våning, det var när körsbären var mogna, jag talade i telefon, såg jag hur trädet delade sig på mitten och den största delen for till marken. Det var inte murket, men det var gammalt och tyngden av blad och bär gjorde väl att det sprack upp! Gissa om barnen på vår lilla gata kom och fick plocka hur mycket dom ville!
  Men jag tror du kommer att göra en jättefin italiensk hörna där!
  Agneta kram

  SvaraRadera