tisdag 11 november 2014

Tänt vare här....


Usch, så seg jag är med min blogg.....med ett datorstrul gör det inte bättre. Håller på för fullt i min verkstad. Drejar ljusstakar för glatta livet....det är så himla kul. Varierar med muggar och änglar. Det är ju snart Julmarknad på Fredriksdal i Helsingborg 6-7 dec.
Försöker få ihop allt innan dess.
Kommer ha öppet på söndagens julskyltning 1 adv. 11-15 i min butik.
Sen kommande söndagar 3 och 4 adv. 11-14.


På tal om Änglar så har jag änglar i en samlingsutställning i Lund hos Maria Thorlunds Ateljé & Galleri.
Så spännande så....
Kom ej med på en höstsalong med mina skulpturer....hade inte "det" sas det. Så nu har det blivit andra bullar av i mitt skapande, försöker ta ut svängarna lite mer på skulpturkursen. Kritik är ibland bra...det liksom triggar igång en.


Även om mörkret har lindat in oss, så känns det som sommar ute. Den där höstkylan vill liksom inte komma. Men mysigt är det att få tända en massa ljus ändå.

Tack snälla för att du tittade in, önskar dig en fortsatt bra dag/kväll/helg.

3 kommentarer:

 1. Så fina ljusstakar! Ska se om vi får in den julmarknaden :)

  SvaraRadera
 2. Vilka ljusstakar!
  Vadå inte ha det, vem är det som bestämmer vad som är det eller inte, jag blir så trött på sånt, men dom får ju klart säga vad dom vill, och du klarar dig i alla fall, så det så! Och som du säger, man kan ju få en liten puff ibland om någon kommer med en kommentar!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Behöver konst krånglas till? Kan det inte få vara vackert så att man ser vad det är. Du har många helt underbara skapelser. Roligt att du iaf har ork och inspiration. Kram till dig.

  SvaraRadera