lördag 22 november 2014

Årets sista bränning.....Gud så häftigt det är att få bränna Raku......fast det var lite kallt idag, och det blev ej så som jag ville med färgerna. Kallraset trilskade med mig.


Fast ljusstakarna och hästar mm. Ser litet gammalt och slitet ut i ytan,
så är jag nog rätt nöjd ändå med den patinan.


Jättestora kotten blir svår och tvätta ren,
så den får stå ute och fixa sig själv,
hemma hos mig tror jag.


I butiken har det börjat pyntas lite här och där...


Ute och inne är lika kul och få det lite juligt och mysigt....


En fortsatt härlig helg önskar jag er :-)
Tjingiliiing


Tack snälla för att du tittade in, önskar dig en fortsatt bra dag/kväll/helg. Blir väldans glad om du lämnar en kommentar.

4 kommentarer:

 1. Tycker det ser hur fint ut som helst!

  SvaraRadera
 2. Tycker du är så duktig och gör så mycket vackert! Skulle vilja vara med när du bränner :)

  Vad läckert det låter med er gardin, att sova i Central Park! Älskar just den bron så jag kan tänka mig hur fint det är med belysning till.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Det där med att bränna, det är så spännande och jag har ingen aning om hur det går till eller vad man behöver, jag förstår ingenting men hade gärna velat lära mig lite. Det verkar så häftigt och det blir så fina saker!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt mig ...men om du tittar på inlägg från 2011 den 3 september "Rakubränningen" så har jag lagt ut bilder om hur det funkar att bränna. Synd vi bor så långt bort ifrån varandra, då hade du fått kommit och tittat eller prova själv.
   Du har ju vänner från Japan. Rakun kommer där ifrån.... Dom gjorde sin tekopp till tecermonin i raku. (Inte så jag gör) När/om koppen gick sönder lagade dom den med guld. Så med tiden kan jag tänka mig att den var otroligt vacker med sin guldlagningar. Idag tror jag inte dom gör sina koppar själva.

   Radera