torsdag 4 juli 2013

Full rulle.

Som sagt är det fullt ös i verkstan. Tänkte bränna raku kommande lördag 6/7 mellan 10-15. så jag har målat alla mina alster. Lite pyssligt. Känns i rygg och axlar.
Om ni har vägarna förbi, så kom gärna och titta på rykande het keramik.

Märks att semestern har börjat. Det kommer in nya kunder i butiken och blir glatt överraskade. Även jag blir överaskad glad, att dom tycker om min keramik.
Stör mig lite ändå när vissa frågar om det är loppis. Kanske jag ska ändra om i min butik. Inget fel om loppis, men jag vill ju inte ha loppis känsla på mina produkter/butik.
 
Loppis, eller vad tycker ni????


JA, ja, man få ha lite mys på somarkvällarna istället, med en kopp te och Morden i Midsommer, än att bry sig så mycket.


Tack för ditt besök och ha en fortsatt bra dag/kväll/helg.

                       Annelie

4 kommentarer:

 1. Folk är tosiga i loppis...

  SvaraRadera
 2. Nä dra på trissor!!!! Ser verkligen inte ut som loppis. När jag gnäller om att jag inte har några försäljningsmöjligheter så kan folk få för sig att föreslå att jag ska åka på bakluckeloppis. Inget att bry sig om. Man kan bara beklaga folks okunnighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Tanken slog mig att jag kanske är för billig ;-) därav komentarena.
   Kolla upp marknader/mässor som kanske finnas runt om i dina trakten. Du kanske kan ställa ut på biblioteket tillsammans med dina keramik vänner. Jag började sälja min keramik på hantverksdagarna mm.
   Lycka till

   Radera
  2. Ja, så kan det kanske vara, att du är för billig. Jag vet en (som är amatör) som har mage att ta betalt som ett proffs, nästan så att jag skäms å hennes vägnar ;). Men då får jag påminna mig om att det räcker att jag skäms för mig själv så får andra skämmas för sig ;) Det är svårt att sätta pris tycker jag.
   Min drivkraft för att sälja är kanske inte tillräckligt stark eftersom jag drar mig för att vidta åtgärder, som t ex att fråga om man kan ställa ut på bibblan osv. Får försöka skärpa till mig.
   Annelie, jag gillar din attityd till saker och ting, den är inspirerande!
   Kram Inger

   Radera