lördag 4 maj 2013

Harmoni

                  

Ett hälsosammare liv ska nog till om man ska orka med allt som man jobbar med. Var hos en kiropraktor och fick min "dom". Går på halv energi låga enligt hans mätningar mm. Det blev en väckar klocka, så nu får jag ta till min chigong för energin och för nervsystemet igen. Få se om jag hoppar på hans 12 månaders plan. Lite orolig blev jag dock när han nämnde fibromyalgi......att jag kanske skulle ha det dessutom.
Var hos läkaren om min värk i kroppen, men han ville bara ge mig en cortison spruta. Så här står man i igenmans land. Vem ska man lita på?

Våriga hälsningar/Annelie


 

2 kommentarer:

  1. Det har jag; fibromyalgi alltså. Är så pass gammal så att jag äntligen har lärt mig att leva livet ganska bra ändå. Läkarkåren struntar jag i, där kan man stånga sin panna blodig. Nej, jag lägger mitt fokus på allt som jag tycker är behagligt med livet, det blir liksom min medicin.
    Önskar dig alla verktyg som du gillar till att lindra ditt tillstånd. Att sitta i en hänggunga under ett äppelträd och njuta av allt vackert du ser kan vara ett sätt.

    SvaraRadera
  2. De har olika teorier allihop!

    SvaraRadera