onsdag 1 juli 2015

Ser lovande ut....Efter en regnig period där känslan nästan varit hopplöst kallt. Har det ju växt som bara den, men efter regn kommer sol... och det har det verkligen gjort....värmen slog till som en blixt. Phust och stånk istället för brrrr på en dag.
Ljuva Juli och semestern med sol och värme, kan inte bli bättre. Fast vi har bokat av vår resa till Gotland. Hade sett fram emot och få åka jorden runt på Ön, som dom säger. Men det kommer väl fler tillfällen. Just nu är det läkning av hjärtat som gäller.Maken har varit så duktig och tagit bort plattorna i växthuset. Lagt singel istället och hoppas på att myrorna försinner. Det har blivit mitt sinnliga ställe, att bara sitta och lukta på lavendeln, timjan, dragonen, citrongräset mm. Tänka på allt och inget.


Jodå, fick hjälp att fixa till en bränning och skedarna blev bara för underbara, blev så himla glad....så läckra tyckte jag.

Tjingiliiiing!Tack snälla för att du tittade in, önskar dig en fortsatt bra dag/kväll/helg. Blir väldans glad om du lämnar en kommentar.

6 kommentarer:

 1. Bra att du tar det lugnt, men synd ni missar Gotland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi får ta små utflykter då och då Ezter :-)

   Radera
 2. Vilka skedar! Helt makalöst underbart vackra!
  Jaaa, det är ibland nästan skönare att ta små utflykter än en mer avancerad resa, det kan jag tycka!
  Kramar Agneta

  SvaraRadera
 3. Å, älskar dina bilder! Och skedarna är underbara.

  Ibland får man ändra planerna...och det är ok! Gotland finns kvar. Låter skönt att vara hemma och dofta på timjan, lavendel, dragon, citrongräs och allt annat som sommaren bjuder på.

  Sköt om dig!

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 4. ...det var jag som skrev det här (Lotta ED alltså ;)

  Tack rara för dina fina ord på min blogg!!! Blev så glad :-) Jag vill vara säker på att jag vet vad du heter på Instagram! Jag heter charmigt_sa_charlie

  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Tittar in och säger hej! Glad att jag hittat dig på Instagram ;-)

  KRAM

  SvaraRadera