torsdag 11 juni 2015

Mirakel....Så himla glad...otroligt glad över att min dotter har träffat en mirakel läkare. På vårdcentralen dessutom.

 

Så länge som hon gått med att ha ont i sin mage....
tagit prover...fått mediciner...Ej blivit trodd mm.
Hon har verkligen kämpat.... med att ändra sin mat....
skippat gluten och socker, tränar...
ja, allt hon kommit på för att slippa ha ont.Det är bara så otroligt att spända muskler skulle påverka magen och dess omgivning, men enligt denna läkare var min dotter väldigt spänd på vänster sida....han tryckte och masserade vid och in under höftkammen, magen, nacken....ont som attans hade det gjort.
Fick komma tillbaka efter några veckor innan han slutade (så typiskt på dessa vårdcentraler)  Hon fick ny massage och några övningar som hon ska göra. Det bästa är att det har hjälpt....illamåendet är borta och även så magens enorma smärta.


Ja... ibland skulle man vilja vara en fluga på väggarna för att lyssna och se hur läkaren jobbar. Spännande...
Tack snälla för att du tittade in, önskar dig en fortsatt bra dag/kväll/helg. Blir väldans glad om du lämnar en kommentar.

3 kommentarer:

 1. Du kunde följt med och sett, lärt dig, så du kunde göra det till henne sen! Så fick jag göra med Yngstas knä, sjukgymnasten ville visa mig, så jag kunde hjälpa henne... Bra tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visserligen kunde man kanske det...men nu får hon visa/lära mig... vilka övningar hon ska göra :-)

   Radera
 2. Jag håller med dig om det där med att vara en fluga för att se hur det fungerar. Rotationen är hög. Skönt att din dotter i alla fall fick hjälp. Och så får hon försöka vara flitig med sina övningar. Magen är en känslig bit av människan, mår man inte bra i den, då mår man liksom inte bra någonstans.
  Kramar Agneta

  SvaraRadera