lördag 25 oktober 2014

Dille på hus mm.....Danmark är bara för härligt att gå i....
alla dessa hus och färger..


Bevarar det gamla och bygger ihop det så bohemiskt, så att det liksom passar in, fast det sticker ut....dom är inte rädda för färg så att säga.


Märker att man tar sina "safety" motiv......så som dörrar, handtag, ingångar mm. man får liksom inte nog, när man ser det som man tycker är vackert.
Min dotter var så arg på mig när hon var liten....
-Måste du fota alla dörrar fönster....
varför fotar du inte bara mig?


Fast det får bli ett senare inlägg....
nu blir det massor av handtag.


 Som Povel Ramel sa
-Hallå där ..kan du ge mig ett handtag.....


Trevlig helg.....Tack snälla för att du tittade in, önskar dig en fortsatt bra dag/kväll/helg. Blir väldans glad om du lämnar en kommentar.

3 kommentarer:

 1. Många fina bilder! Fnissar när jag läser vad din dotter sa... När Yngsta fyllde år (4 tror jag) filmade Maken henne. Hon satt mest tyst och rörde på sig lite hit och dit. Så filmade han syskonen, då hörs Yngsta: "Filmar du DOM nu???" Som om hon hade ensamrätt... ;)

  SvaraRadera
 2. Danmark kan det här med hus!! Superfina bilder och så mycket vackra detaljer fångade av dig. Jag har också dille på hus…just nu är det den klassiska New Englandstilen som jag har omkring med så jag blir extra uppiggad av det här ;)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Oh, vilka underbara bilder! Jag brukar alltid säga att bara man kommer söder om Hallandsåsen så blir allting vackrare!
  Agneta kram

  SvaraRadera